Tutustu vertaansa vailla olevaan makuun Barramundi Filee Nahalla. Nämä premium-fileet tulevat nahka päällä, mikä lisää makua ja rapeaa rakennetta ruokiisi. Tunnettu makeasta ja voimaisesta maustaan, ne ovat kulinaarinen herkku, joka sopii täydellisesti grillaamiseen, paistamiseen tai pannulla paistamiseen.
1 paketti mustekalan putkia, valkosipulia, sipulia, täytettä (lihaa tai kalaa valinnan mukaan), suolaa, pippuria, persiljaa, tomaattikastiketta, oliiviöljyä, "aiolia" ja valkoviiniä.
Suosittelemme sulattamaan mustekalan putket vedessä juuri ennen valmistusta. Täytä putket valitsemallasi täytteellä ja sulje putken pää hammastikulla.
Kuullota valkosipuli, sipuli ja persilja. Lisää tomaattikastike ja valkoviini. Lisää täytetyt putket ja anna hautua 25-35 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoilun hetkellä sekoita aioli kastikkeeseen. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Olemme loppumyyjiä ja espanjalainen yritys, joka myy keltaista meriahventa ja muita korkealaatuisia kaloja tukkumyyntinä. Tule meille, säästät paljon kustannuksia, sinun ei tarvitse kysyä mitään kaupankäyntiyritykseltä, saat takuuta tuotteen laadusta, koska olemme paras kalaviejä Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.
Erityisesti kehitetty uimalaitossuola. Liiketoimintasuola
• käytetään suolapitoisuuden optimointiin ja kloorin tuotantoon elektrolyysin avulla
• Erityinen karkeus
• Korkeapurityinen, luonnollinen merisuola
• Kristallinkirkas
• Ihanteellinen karkeus – erityinen seulontaviiva
• Helppo käsitellä
• Edullinen
• Korkein suolalaatu
• Ei enää punaisia silmiä, ei kutinaa
• Suola vaikuttaa positiivisesti ihoon
• Erittäin hyvin liukeneva
• Pienin työmäärä
• Luonnontuote
1 yksikkö vastaa: 1 lava (10 säkkiä á 25 kg) Pienmäärä
Tuotenumero: 1010-K
{"PRODUCTS":"Tuotteet: Tuore (filee ja kokonainen), Pakastettu (filee ja kokonainen), Suolattu (palat, filee ja kokonainen), Suolattu ja kuivatettu (palat, filee ja kokonainen), Kuivattu (palat, filee ja kokonainen)","SIZE":"Koko: Rannikkoturska: enintään 130 cm ja 40 kg. Pohjois-Itäarktinen turska: enintään 169 cm ja 55 kg","SPECIES":"Laji: Gadus morhua – Atlantin turska","SEASON":"Kauden: Kalastus tapahtuu koko vuoden, mutta siinä on kausittainen tauko tammikuusta huhtikuuhun (Skrei-kalastus/Lofoten-kalastus).","FAMILY":"Perhe: Gadidae – Turskaperhe","RANGE":"Levinneisyys: Rannikkoturska: vuonot ja rannikkoalueet\n\nPohjois-Itäarktinen turska: ravintoalue Barentsin merellä, kutualue Finnmarkista Stadiin, tärkeimmät kutupaikat Lofotenin edustalla"}
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.